خانه / آهنگ ها / موسیقی پاپ / افشین مقدم ، منوچهر سخایی ، فرزین ، کوروش یغمایی ، واریوس آرتیست / آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴

12 - Tou Keh Nisty

واریوس آرتیست

0:00

  • 12 - Tou Keh Nisty

    12 - Tou Keh Nisty

    واریوس آرتیست

  • 11 - Daro Va Nemikonam

    11 - Daro Va Nemikonam

    واریوس آرتیست

  • 10 - Rood Khooneha

    10 - Rood Khooneha

    واریوس آرتیست

  • 09 - Geryeh Nakon

    09 - Geryeh Nakon

    واریوس آرتیست

  • 08 - Viroon Beshi Ey Del

    08 - Viroon Beshi Ey Del

    واریوس آرتیست

  • 07 - Dam Begirin

    07 - Dam Begirin

    واریوس آرتیست

  • 06 - Ayenehe Cheshat

    06 - Ayenehe Cheshat

    واریوس آرتیست

  • 05 - Midoonam

    05 - Midoonam

    واریوس آرتیست

  • 04 - Aziz

    04 - Aziz

    واریوس آرتیست

  • 03 - Ay Shirin

    03 - Ay Shirin

    واریوس آرتیست

  • 02 - Gole Maryam

    02 - Gole Maryam

    واریوس آرتیست

  • 01 - Chera Nemiraghsi

    01 - Chera Nemiraghsi

    واریوس آرتیست

آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴

77,460 بازدید

آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴

آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴
آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴
Various Artists Behtarin Ahanghaye Dahe 70 cd 4

هنرمندان

افشین مقدم

افشین مقدم

حسین آهنیان مقدم مشهور به افشین مقدم زاده ۸ مهر ۱۳۲۴ خوانندهٔ ایرانی قبل از انقلاب بود. از آثار مشهور او می‌توان به آهنگ‌های زمستون، مسافر و گذشته اشاره کرد. موسیقی را در دوران کودکی زیر نظر عطاالله خرم آموخت. افشین مقدم کارمند سابق بانک ملت بود. شروع خوانندگی او از آنجا شروع می‌شود که افشین مقدم در تراس رستوران لوکس طلایی در نزدیکی شمیران آواز می‌خواند. سعید دبیری ترانه‌سرای بسیاری از قطعات مجموعه «زمستون» می‌گوید که یک روز به این رستوران رفت و با افشین آشنا شد. سعید دبیری – که بعدها با کوروش یغمایی و علیرضا افتخاری هم همکاری کرد – ترانه زمستون را نوشت و از افشین مقدم که در آن روزها در بلک کتس هم نقشی داشت خواست تا آن را به همراه چند ترانه دیگر اجرا کند ترانه‌ها را در استودیو بل ضبط کردند و در زمستان سال ۱۳۵۳ آلبوم «زمستون» منتشر شد و اسم افشین مقدم را سر زبان‌ها انداخت و همین باعث شد که او ضبط آلبوم دوم را با ساخته‌هایی از جهانبخش پازوکی شروع کند آلبوم زمستون پس از انقلاب به تکثیر و پخش مجدد رسید. این آلبوم که در آن ملودی‌های خاطره‌سازی مثل (زمستون) و (مسافر) را قرار دارد، گزیده‌ای از کارهای افشین مقدم است که همگی پالایش صدا شده‌اند و پس از اخذ مجوز از وزارت ارشاد از طرف شرکت پیام‌کاست به بازار آمد. در این آلبوم ترانهٔ گل افشین با صدای کیوان را که به یاد افشین بعد از مرگش بر روی ملودی زمستون خوانده‌است، گنجانده شده‌است. مقدم در ۱ مرداد ۱۳۵۵ بر اثر تصادف در جاده آمل درگذشت و در قطعه ۹ بهشت زهرا تهران به خاک سپرده شد.

منوچهر سخایی

منوچهر سخایی

سید منوچهر سخایی کاشانی معروف به منوچهر سخایی متولد ۶ مهر ۱۳۱۰ می باشد وی خواننده، بازیگر سینمای و برنامه‌ساز قبل از انقلاب ۱۳۵۷، از قدیمی‌ترین چهره‌های موسیقی پاپ و از بازماندگان نسلی بود که با اجرای ترانه‌های عاشقانه بر بستر ملودی‌های ایرانی، با ارکستراسیون غربی و کلام فارسی، در اواخر دهه ۱۳۳۰ خورشیدی، محبوبیت خیره‌کننده‌ای برای این سبک موسیقی به ارمغان آوردند منوچهر سخایی در روز پنج شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ در کالیفرنیا (ایالات متحده آمریکا) بر اثر سرطان خون درگذشت.

فرزین

فرزین

علی‌کبیر تکمیلی‌نژاد متولد ۱ فروردین ۱۳۳۱ که با نام هنری فرزین شناخته می‌شود، خواننده اهل ایران بود که در دهه‌های ۵۰ تا ۷۰ فعالیت می‌کرد. او مدتی ساکن لس آنجلس بود و سپس به شهر بن مهاجرت کرد وی در ۱۲ شهریور ۱۳۷۸ فوت نمود

کوروش یغمایی

کوروش یغمایی

نام کامل: کوروش یغمایی تاریخ تولد: ۲۴ دی ۱۳۲۵ محل تولد: شهر میبد، استان یزد – ایران ملیت: ایرانی سبک موسیقی: راک، پاپ، فولک ایرانی، سایکدلیک راک ساز تخصصی: گیتار، سنتور، کیبورد، خوانندگی 🧒 کودکی و تحصیلات کوروش یغمایی در خانواده‌ای فرهنگی متولد شد. از کودکی به موسیقی علاقه داشت و نواختن سنتور را آموخت. بعدتر وارد دانشگاه تهران شد و در رشته روان‌شناسی تحصیل کرد، اما علاقه‌ی اصلی‌اش موسیقی بود. 🎸 آغاز فعالیت هنری در دهه ۱۳۴۰ و اوایل ۱۳۵۰ فعالیتش را با گروه‌های راک دانشگاهی شروع کرد. او یکی از اولین هنرمندانی بود که موسیقی راک غربی را با موسیقی ایرانی تلفیق کرد و سبک خاصی را در موسیقی مدرن ایران به‌وجود آورد. در سال ۱۳۵۱ آهنگ معروف «گل یخ» را منتشر کرد؛ این آهنگ به سرعت به یکی از محبوب‌ترین ترانه‌های تاریخ موسیقی پاپ ایران تبدیل شد و هنوز هم از آثار ماندگار به‌شمار می‌رود 🌿 📀 فعالیت قبل و بعد از انقلاب قبل از انقلاب ۱۳۵۷، کوروش یغمایی چند آلبوم منتشر کرد و کنسرت‌های متعددی داشت. پس از انقلاب، به دلیل محدودیت‌ها و ممیزی شدید، بسیاری از آثارش اجازه انتشار نگرفتند و او بیشتر به ساخت موسیقی در استودیوی شخصی‌اش پرداخت. او در دهه ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰ برخی آثارش را به صورت مستقل یا از طریق کمپانی‌های خارج از ایران منتشر کرد. از جمله آلبوم‌های مهم او میشه به این‌ها اشاره کرد: گل یخ (۱۳۵۱) سیب نقره‌ای (دهه ۱۳۵۰) ملک جمشید (۱۳۵۷ – انتشار رسمی سال‌ها بعد) پارانویا، زمزمه‌ها و چند اثر منتشرنشده دیگر که بعدها به صورت غیررسمی منتشر شدند. 🌍 تأثیر بین‌المللی در سال‌های اخیر، آثار کوروش یغمایی توسط رسانه‌ها و کمپانی‌های بین‌المللی موسیقی (مثل Finders Keepers Records) منتشر شده و نام او به عنوان یکی از چهره‌های پیشگام راک خاورمیانه در محافل بین‌المللی مطرح شده است. او را «پدر راک ایران» هم می‌نامند. 👨‍👩‍👦 خانواده کوروش یغمایی پدر کاوه یغمایی (خواننده و نوازنده راک) است. کاوه هم مسیر پدر را ادامه داده و در ایران و خارج از کشور فعالیت هنری دارد. 📝 نکات جالب او برخلاف بسیاری از خوانندگان هم‌دوره‌اش، بعد از انقلاب ایران را ترک نکرد. بیشتر آثارش پس از انقلاب اجازه پخش رسمی نداشتند، اما در میان نسل‌های مختلف شنوندگان همچنان محبوب‌اند. صدای خاص و ملودیکش، همراه با استفاده از گیتار الکتریک و ملودی‌های ایرانی، امضای موسیقی اوست.

واریوس آرتیست

واریوس آرتیست

جزئیاتی از این هنرمند یافت نشد!

نظرات آلبوم واریوس آرتیست بهترین آهنگهای دهه ۷۰ سی دی ۴ ( بدون نظر )

[[ description.length ]] / 500

[[ comment.writer_name ]]

[[ comment.description ]]

[[ form.description.length ]] / 500
[[ reply.writer_name ]] (در پاسخ به [[comment.writer_name]])

[[ reply.description ]]

صفحه [[currentPage]] - نمایش [[comments.length]] از [[count]]
نظر ثبت نشده است! شما اولین باشید.
اینستاگرام
تلگرام