خانه / آهنگ ها / بی کلام ، سنتی / بهنود یخچالی ، حسین علیزاده ، علی جعفری پویان / حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش

یک شیش ( بی کلام )

حسین علیزاده

0:00

  • یک شیش ( بی کلام )

    یک شیش ( بی کلام )

    حسین علیزاده

حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش

285,657 بازدید

حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش

حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش

حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش

Hossein Alizadeh - Yekeshish


بخش دریافت رایگان آهنگ


حسین علیزاده - یک شیش ( بی کلام ) 320

تاریخ ثبت: 1398/7/18

نویسنده: میفا موزیک

هنرمندان

بهنود یخچالی

بهنود یخچالی

بهنود یخچالی آهنگساز و ترانه‌سرای ایرانی است که بیشتر به خاطر فعالیتش در موسیقی سریال‌ها و آثار تصویری تلویزیون و سینما شناخته می‌شود. او از جمله آهنگسازانی‌ست که تمرکزش را روی موسیقی کاربردی گذاشته، یعنی موسیقی‌ای که قرار است روایت را جلو ببرد، نه اینکه فقط خودش را به رخ بکشد. یخچالی در طول فعالیت حرفه‌ای‌اش با پروژه‌های تلویزیونی پرمخاطب همکاری داشته و موسیقی آثاری مانند سریال «لیسانسه‌ها» (فصل اول و دوم) و «هشت و نیم دقیقه» از جمله کارهای شناخته‌شده اوست. بخش عمده آثارش مربوط به تلویزیون است، هرچند در سینما هم حضور داشته. سبک کاری او معمولاً ملودیک، ساده و هماهنگ با فضای درام یا کمدی اثر است و بیشتر به ایجاد حس و حال داستان توجه دارد تا خودنمایی موسیقایی. بهنود یخچالی علاوه بر آهنگسازی، در حوزه ترانه نیز فعالیت کرده و گهگاه قطعات مستقل موسیقایی منتشر کرده است.

حسین علیزاده

حسین علیزاده

حسین محمد علیزاده زادهٔ ۱ شهریور ۱۳۳۰ موسیقی‌دان، آهنگساز، پژوهش‌گر و نوازنده تار و سه‌تار است. او ۳ بار نامزد دریافت ۳ جایزه گرمی شده‌است. وی یکی از چهره‌های تحسین‌شده موسیقی فیلم در ایران به‌شمار می‌آید. علیزاده در سال ۱۳۴۷ عضو ارکستر رودکی شد. او با عضویت در کانون فرهنگی و هنری چاووش همراه با دیگر استادان موسیقی ایران از جمله محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان آثار جاودانه‌ای در موسیقی ایران به نام مجموعه آلبوم‌های چاووش اجرا کرد. همچنین با آموزش هنرجویان موسیقی تأثیر مهمی در تربیت موسیقی‌دانان و نوازندگان پس از انقلاب ۱۳۵۷ گذاشت. بخش مهمی از تصنیف‌های انقلابی آن روزگار از جمله تصنیف شهید با صدای شهرام ناظری از ساخته‌های علیزاده در آن دوران است. حسین علیزاده تا به حال سه بار برای آلبوم‌های فریاد، بی تو به سر نمی‌شود و به تماشای آب‌های سپید نامزد جایزه گرمی در بخش بهترین آلبوم سنتی جهان شده‌است ر بار جایزه بهترین موسیقی فیلم را از جشنواره فیلم فجر برای فیلم‌های گبه، زشت و زیبا، آواز گنجشک‌ها و ملکه به دست آورده‌است.

علی جعفری پویان

علی جعفری پویان

علی جعفری پویان متولد ۱۴ اسفند ۱۳۵۷) نوازنده و مدرس ویلن در تهران می باشد او در سال ۱۳۶۹ وارد هنرستان موسیقی شد و فراگیری ویلن را با تشویق و نظر پدر و برادرش ایمان جعفری پویان آغاز نمود. وی نوازندگی ویلن را نزد هنرمندانی همچون ابراهیم لطفی، داوود فلاحتی، حسن ریاحی، حسین فخیمی و بهروز وحیدی آذر آموخت و مبانی نظری موسیقی را از استادان: محسن الهامیان، شریف لطفی، فرهاد فخرالدینی، مصطفی کمال پورتراب و محمدرضا اخوان فراگرفت. او فارغ‌التحصیل کارشناسی موسیقی از دانشگاه آزاد اسلامی و کارشناسی ارشد نوازندگی ویلن از دانشگاه هنر است

نظرات حسین علیزاده و علی جعفریان پویان و بهنود یخچالی یک شیش ( بدون نظر )

[[ description.length ]] / 500

[[ comment.writer_name ]]

[[ comment.description ]]

[[ form.description.length ]] / 500
[[ reply.writer_name ]] (در پاسخ به [[comment.writer_name]])

[[ reply.description ]]

صفحه [[currentPage]] - نمایش [[comments.length]] از [[count]]
نظر ثبت نشده است! شما اولین باشید.
اینستاگرام
تلگرام